Drob de pui mozaic


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Drob de pui mozaic


Drob de pui mozaic

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 659 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

300 gr ficat pui, 3 oua fierte, 3 oua crude, 1 leg ceapa verde, 1 leg usturoi verde, 1 legatura marar , 1 legatura patrunjel, sare, piper.


Mod de preparare:

Ficatul in inabusim la capac cu cateva linguri de ulei, pana ce se rumeneste putin, apoi il taiem cubulete. Ouale fierte le taiem si pe ele cubulete, iar ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul le tocam marunt. Adaugam cele trei oua crude si amestecam bine, pana se omogenizeaza compozitia. Asezonam cu sare si piper. Turnam in tavi de chec tapetate cu hartie de copt. Eu am pus in doua tavi, insa va sfatuiesc sa folositi una singura ca sa iasa drobul mai inalt, efectul de mozaic va fi mai impresionant dati la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Nu trebuie lasat prea mult, ca sa nu se usuce prea tare, trebuie sa ramana umed. Lasam sa se raceasca, apoi taiem felii.



0
Comentarii si intrebari la: Drob de pui mozaic

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Blinii cu ciuperci

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul sa se aseze timp de o ora....

Tzatziki grecesc

Amesteci uleiul cu usturoiul si condimentele, dupa care adaugi iaurtul. Cureti un castravete...

Soare crocant

Se pune oul la fiert in apa. Se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate cu grija...

Floare rosie

Se unge felia de paine cu un strat generos de branza topita. Iarba se face dintr/un fir de...

Buburuze vesele

Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu telemeaua bine zdrobita. Se taie rosia pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...