Fritatta cu ciuperci


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Fritatta cu ciuperci


Fritatta cu ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 858 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Spania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 3 portii

6 oua
2 cepe verzi (si frunzele)
patrunjel verde
marar verde
3 felii de sunca
1/2 praf de copt
3-4 ciuperci
6 masline
sare si piper


Mod de preparare:

Ciupercile se curata de pielita si se fierb in apa cu sare, le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem felii. Se toaca ceapa, patrunjelul, mararul, sunca si maslinele. Se bat ouale bine cu un praf de sare, se adauga ingredientele si se amesteca. La final adaugam praful de copt si piper dupa gust, turnam compozitia in tava termorezistenta unsa cu ulei si dam la cuptor cca 15 min, pana se rumeste frumos. Lasam sa se raceasca, dupa care taiem felii.



0
Comentarii si intrebari la: Fritatta cu ciuperci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...