Omleta cu salata verde, costita si ceapa


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Omleta cu salata verde, costita si ceapa


Omleta cu salata verde, costita si ceapa

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 893 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de luni
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

12 oua, 800gr salata verde, 150gr costita afumata, 6 fire ceapa verde, 100gr unt, 3 linguri smantana, sare, piper, 15gr faina.


Mod de preparare:

Salata se spala bine si se pune la fiert 6 minute, in apa clocotita cu sare. Se scurge de apa si se asaza intr-o cratita cu ceapa verde tocata marunt, costita taiata felii subtiri si sotata, putina supa, 30gr unt si 15gr faina. Se fierbe pana cand lichidul scade, apoi se pune doua linguri smantana si piper pisat si se mai fierb 5 minute. Se prepara omleta din 12 oua, sare si o lingura smantana. In mijlocul ei se pune salata, se ruleaza si se asaza pe un platou cu putin sos de friptura. Se serveste felii, stropite cu sos.



0
Comentarii si intrebari la: Omleta cu salata verde, costita si ceapa

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...