Omleta quesadilla


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Omleta quesadilla


Omleta quesadilla

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 666 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

2lipii
4 oua mari
200 g cascaval
1 ardei rosu
1 legatura ceapa verde
sare
piper
1 cub de unt


Mod de preparare:

Prima data vom curata ardeiul si ceapa,o vom taia cubulete,cascavalul il dam prin razatoare, intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust, intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ouale batute,lasam putin sa se prajeasca dupa care adaugam 1/2 din cantitatea de cascaval,adaugam o lipie de dimensiunea tigaii,peste omleta si lasam cca 1 min cat sa se inmoaie cascavalul, cu o farfurie intinsa mai mare decat tigaia rasturnam omleta, punem din nou in tigaie cu lipia in jos,adaugam cascaval a 2 lipie si lasam cca 1 min,dupa care intindem din nou pentru a se rumeni si a 2 lipie. Este foarte buna si rece,



0
Comentarii si intrebari la: Omleta quesadilla

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...