Oua umplute cu friptura de miel


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Oua umplute cu friptura de miel


Oua umplute cu friptura de miel

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 877 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

12 oua, 18 bucati anghinare, sare, piper, 3 linguri smantana, 600gr carne de miel, 1 ceapa, 120gr ulei, 5 catei de usturoi, 3/4 pahar vin rosu, 3/4 lingura faina, 1 1/2 pahar supa.


Mod de preparare:

Carnea de miel se frige cu ulei, ceapa si usturoi. Se scot si din zeama se face un sos cu faina, supa, vin si sare, apoi se strecoara. Ouale se fierb 10min, se scot cojile, se taie in doua si se scot galbenusurile. Friptura se toaca si se amesteca cu galbenusurile, sare, piper si 3 linguri se sos si se umple albusurile fierte. Se pun in bucatile de anghinare, se pune la cuptor si se servesc cu restul de sos.



0
Comentarii si intrebari la: Oua umplute cu friptura de miel

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...