Oua umplute cu ton


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Oua umplute cu ton


Oua umplute cu ton

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 1597 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 3 portii

6 oua fierte tare, o conserva de ton in ulei, 3 linguri ceapa tocata foarte fin, 2 catei de usturoi pisati, o lingurita mustar clasic, 3 linguri maioneza, sare si piper dupa gust.


Mod de preparare:

Fierbeti ouale in apa cu sare, minim 10 minte ca sa va asigurati ca albusul si galbenusul sunt tari. Taiati apoi oul in jumatate, puneti albusurile de-o parte si galbenusurile intr-un alt bol. Farmitati galbenusurile cu furculita, adaugati tonul scurs de ulei si restul ingredientelor. Amestecati totul foarte bine. Daca umpleti ouale cu lingurita, umplutura nu e musai sa fie foarte fina, daca insa umpleti ouale cu spritul, e bine sa o dati prin blender, pentru a fi cat mai fina. Umpleti ouale si asezati-le pe platou



0
Comentarii si intrebari la: Oua umplute cu ton

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...