Oua vopsite natural


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Oua vopsite natural


Oua vopsite natural

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 540 ori

Vezi toate retetele bucatarului (483)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

oua, coji de ceapa (rosie, galbena), sfecla rosie, otet, apa, slanina.


Mod de preparare:

Eu am folosit oua cu coaja maro. Le-am spalat bine cu detergent de vase, iar intr-o oala am adaugat coji de ceapa, bucati de sfecla si otet. Am adaugat ouale si le-am acoperit cu coji de ceapa. Se pune oala pe foc mic, avand grija sa nu se crape (doar cu lingura de lemn sau de silicon). Eu le-am fiert cca 15 min (prima data le-am lasat 20 min) ca sa fiu sigura ca ies rosii. Le scoatem pe un cofrag si le lasam sa se raceasca putin, dupa care le ungem cu slanina. Am facut si cateva oua cu model. Am fost multumita de rezultat, avand in vedere ca a fost prima incercare. 



0
Comentarii si intrebari la: Oua vopsite natural

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Paine cu ou

Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine...

Nutella de casa

Alunele de padure si curmalele se lasa la hidratat peste noapte sau macar cateva ore. Toate...

Sorbet de pepene rosu

Pulpa de pepene curatata bine de seminte si coaja si se mixeaza cu zaharul, sucul de lamaie...

Sirop de zmeura fiert

Sucul de zmeura se pune la fiert cu zaharul. Lasam sa fiarba la foc iute timp de douazeci de...

Socata fara drojdie

Florile de soc , proaspat culese, se scutura usor de impuritati, avand grija sa nu se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...