Oua vopsite natural


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Oua vopsite natural


Oua vopsite natural

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 393 ori

Vezi toate retetele bucatarului (482)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

oua, coji de ceapa (rosie, galbena), sfecla rosie, otet, apa, slanina.


Mod de preparare:

Eu am folosit oua cu coaja maro. Le-am spalat bine cu detergent de vase, iar intr-o oala am adaugat coji de ceapa, bucati de sfecla si otet. Am adaugat ouale si le-am acoperit cu coji de ceapa. Se pune oala pe foc mic, avand grija sa nu se crape (doar cu lingura de lemn sau de silicon). Eu le-am fiert cca 15 min (prima data le-am lasat 20 min) ca sa fiu sigura ca ies rosii. Le scoatem pe un cofrag si le lasam sa se raceasca putin, dupa care le ungem cu slanina. Am facut si cateva oua cu model. Am fost multumita de rezultat, avand in vedere ca a fost prima incercare. 



0
Comentarii si intrebari la: Oua vopsite natural

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Cornata 2

Se pune intr-un borcan de sticla de 10 l coarnele bine spalate, deasupra se pune zaharul si...

Chec aperitiv 2

Sunca se taie bucatele , maslinele fara sambure se taie cubulete mici. Ouale se mixeaza bine...

Saleuri cu cascaval

Se pun toate ingredientele intr-un castron si le framanta bine. Se lasa 40 de minute la rece....

Paine cu seminte

Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana devine lichida. In laptele caldut adaugam...

Paine pufoasa

Drojdia o dizolvam in putin lapte caldut, zaharul, o lingura de faina si lasam sa creasca...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...