Aperitive si gustari


Aperitive si gustari


Afine
Alune
Ananas
Andive
Anghinare
Ardei
Avocado
Bacon
Banane
Branza
Branza Cedar
Branza Ricotta
Broccoli
Busuioc
Cacao
Cafea
Caise
Capere
Capsuni
Carnati
Cartofi
Cartofi dulci
Cas
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Cirese
Ciuperci
Conopida
Creier de porc
Creveti
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de curcan
Ficat de gasca
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de rata
Ficat de vita
Frisca
Ghimbir
Gogosar
Grepfrut
Gris
Gulie
Hrean
Iaurt
Icre
Kiwi
Lamaie
Lapte
Linte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miel
Miere
Migdale
Morcovi
Mozzarella
Naut
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pepene rosu
Pere
Peste
Peste afumat
Piersici
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Prune
Pui
Raci
Rata
Ridichi
Rosii
Rozmarin
Rucola
Salata
Salvie
Scoici
Sfecla
Smantana
Soia
Spanac
Sparanghel
Stafide
Stevie
Struguri
Surimi
Telina
Tofu
Unt
Urda
Urzici
Usturoi
Vanat
Varza
Vinete
Visine
Vita
Zmeura
mandarine

Au fost gasite: 892 inregistrari



Ochiuri cu smantana

Intr-un vas care poate fi pus la cuptor (tigaie fara maner) se pune untul pe foc, cand s-a topit...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftelute de salam

Salamul se curata de pielita si se toaca cu un robot de bucatarie sau cu masina de tocat carne,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Pasta de masline

Miezul de paine se inmoaie in lapte si apoi se stoarce bine. Impreuna cu maslinele se toaca cu...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Salata cu peste afumat

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce s-au fiert, se curata si se taie...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Oua umplute cu peste afumat

Se fierb ouale in apa cu sare timp de 7-8 minute. Se tin apoi putin in apa rece, se curata de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftelute de vinete

Se coc vinetele ca pentru salata, se curata de coaja si se lasa la scurs cel putin 30 de minute....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Chifle cu branza la cuptor

Se taie chiflele jumatati, ca pentru hamburgher. Se scoate din fiecare jumatate putin miez....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftelute de cartofi

Cartofii se rad pe razatoarea mare. Se amesteca cu oul, faina, sare si piper. Se incinge ulei...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi umpluti cu branza

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi si cu coaja. Se lasa pana cand sunt fierti pe...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Tartine cu pasta de peste

Pestele din conserva se pune intr-un castron cu tot cu ulei si, daca are oase si pielita, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Paine la cuptor cu usturoi

Se incinge cuptorul. Feliile de paine se ung cu putin unt si pe deasupra se presara cateva...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Oua umplute cu peste

Carnea de peste fiarta se trece printr-o sita. Ouale se fierb, se curata si se taie jumatati. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...