Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Pasta de fasole verde
Pasta de fasole verde
Rating ( 0 voturi)
Reteta trimisa de: sasangelica
Reteta vizualizata de: 1334 ori
Vezi toate retetele bucatarului (735)Aceasta reteta face parte din meniul:
Meniul de duminicaMeniul de joi
Meniul de duminica
Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic
Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru mai multe portii
500 g fasole verde, 1 ou, 200 ml ulei, o lingurita mustar clasic, 2 linguri smantana, o ceapa potrivita, sare, piper.
Mod de preparare:
Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se fierbe cam 35 de minute dupa care se scurge bine si se lasa la racit. Intre timp se prepara o maioneza din galbenus, mustar si ulei. La sfarsit se adauga si smantana. Fasolea rece se da prin masina de tocat si se amesteca cu maioneza, ceapa tocata fin si albusul de ou fiert si tocat marunt. Se potriveste totul de sare si piper. Se serveste pe paine, cu rosii taiate felii.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Aperitive si gustari
Alte retete culinare din categoria Aperitive si gustari

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe