Rulada aperitiv cu branza


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Rulada aperitiv cu branza


Rulada aperitiv cu branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: gaby_gabytza


Reteta vizualizata de: 1263 ori

Vezi toate retetele bucatarului (204)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Pentru blat:
300 ml lapte
4 oua
sare si piper
140 g unt
120 g faina
2 frunzulite de leurda
Pentru umplutura:
300 g crema de branza
100 g unt
1 ardei rosu
100 g branza de vaci proaspata
sare


Mod de preparare:

Topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu, lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam. Amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final, adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada. Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.



0
Comentarii si intrebari la: Rulada aperitiv cu branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...