Rulada cu spanac


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Rulada cu spanac


Rulada cu spanac

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 1045 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de sambata
Meniul de joi
Meniul de marti
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru aluat:
300 g spanac
3 oua
1 praf de copt
4 linguri de faina
1 praf de sare
Pentru umplutura:
300 g crema de branza
2 linguri unt
100 g sunca de pui


Mod de preparare:

Mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine. Adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc, rulam si lasam sa se raceasca. Mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam. Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou. Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.



0
Comentarii si intrebari la: Rulada cu spanac

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...