Rulada fantezie


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Rulada fantezie


Rulada fantezie

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 703 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

6 felii paine toast, 400 gr bacon , 100 gr spanac, 200 ml lapte, 4 oua, 1 ceapa, 100 gr unt, sare, piper alb, nucsoara.


Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt, iar jumatate din bacon il taiem fasiute. Calim ceapa si baconul in untul incins. Prajim feliile de paine, apoi le taiem cubulete si le punem intr-un vas. Adaugam frunzele de spanac rupte bucati. Turnam peste ele laptele. Adaugam ceapa si baconul. Punem ouale batute cu un praf de sare, omogenizam si asezonam cu nucsoara dupa gust. Imbracam o tava de cozonac, unsa cu unt, cu feliile de bacon ramase, lasandu-le sa curga putin pe margini. Punem compozitia in tava, nivelam, apoi acoperim toata suprafata cu feliile de bacon ramase in afara tavii. Punem rulada la cuptor circa 45 minute. In final, o lasam sa se raceasca in tava, apoi o taiem felii.



0
Comentarii si intrebari la: Rulada fantezie

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Briose cu branza si spanac

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs. Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde...

Budinca de cartofi cu peste afumat

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10...

Suc fresh

Morcovul, marul, portocalele si grepfruitul se curate de coaja si se adauga in storcator. Se...

Unt de casa

Laptele muls si nefiert se pune intr-o oala si se lasa 12 ore. Dupa acest interval se aduna...

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...