Rulada tricolora


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Rulada tricolora


Rulada tricolora

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 1450 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru aluatul portocaliu:
2 oua
2 linguri ulei
1 lingura smantana
2 linguri faina
1/3 praf de copt
2 linguri sos iute
sare
Pentru aluatul galben:
2 oua
2 linguri faina
2 linguri ulei
1 lingura smantana
100 g telemea de vaca
1/3 praf de copt
Pentru aluatul verde:
2 oua
2 linguri ulei
2 linguri faina
1 lingura smantana
1/3 praf de copt
100g spanac(fiert si tocat)
sare
Pentru umplutura:
300 g crema de branza
100 g smantana
sare
1/2 legatura marar verde
100 g sunca de pui


Mod de preparare:

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile. Mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile le mixam cu uleiul, adaugam smantana, faina amestecata cu praful de copt. Peste fiecare aluat adaugam ingredientul care ii va da culoarea, albusurile si amestecam cu o lingura. Intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt intindem cele 3 compoziti alterand culorile (eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful). Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min. Pregatim alta foaie de copt si cand este gata aluatul il vom rasturna. Rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca. Pregatim umplutura. Crema de branza o amestecam cu smantana, marar tocat, sare, sunca taiata cubulete. Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata. O rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.



0
Comentarii si intrebari la: Rulada tricolora

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...