Saleuri cu telemea si chimen


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Saleuri cu telemea si chimen


Saleuri cu telemea si chimen

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 1233 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de duminica
Meniul de joi


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

250 g telemea de oaie
250 g margarina
3 oua
400 g faina
sare
chimen


Mod de preparare:

Amestecam branza rasa cu margarina , 2 oua si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate, adaugam si putina sare. Branza se poate folosi jumatate de vaca(125 gr) si jumatate de oaie(125 gr) sau numai de vaca sau oaie. Dupa ce am facut aluatul, il intindem in foaie nu prea subtire, circa 1cm si taiem bastonase. Oul ramas il batem bine si cu el ungem saleurile. Deasupra presaram chimen. Le punem in cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit.



0
Comentarii si intrebari la: Saleuri cu telemea si chimen

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...