Tartina cu ficat


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Tartina cu ficat


Tartina cu ficat

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2434 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de duminica
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

300 gr de ficat de porc, vita sau pui
300 ml lapte
1 lingura de smantana
1/2 ceapa mica
1 ramurica de cimbru uscat
1 paine
sare
ulei de masline
piper
salata verde


Mod de preparare:

Se fierbe ficatul in lapte cu putina sare. Se scoate ficatul si se scurge, iar in laptele ramas se inmoaie o felie de paine. Ficatul se amesteca impreuna cu felia de paine stoarsa de lapte intr-un robot de bucatarie sau se da printr-o masina de tocat carne de 2-3 ori. Ceapa tocata se caleste un pic in ulei, la foc mic. Se amesteca pasta de ficat cu ceapa, uleiul ramas de la ceapa, sare, piper, cimbru si o lingura de smantana. Se ung felii de paine cu pasta rezultata. Se toaca cateva frunze de salata si se pun deasupra feliilor. Se picura pe deasupra putin ulei de masline.


 



0
Comentarii si intrebari la: Tartina cu ficat

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...