Ardei iuti in otet


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Ardei iuti in otet


Ardei iuti in otet

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Georgiana


Reteta vizualizata de: 1160 ori

Vezi toate retetele bucatarului (54)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

ardei iu??β€?i, o??β€?et, ap?„?’, sare.


Mod de preparare:

Ardeii iu??β€?i se spal?„?’ ??β„?i se a??β„?az?„?’ cât mai înghesui??β€?i în borcane. Se socote??β„?te ca lichidul s?„?’ fie cam jum?„?’tate din volumul borcanelor cu ardei ??β„?i se prepar?„?’ astfel: se pune într-o crati??β€??„?’ o parte ap?„?’ ??β„?i una de o??β€?et (de ex. la 500 ml. ap?„?’, 500 ml. de o??β€?et), iar pt. fiecare litru de lichid, o lingur?„?’ de sare. Amestecul se pune pe foc ??β„?i se fierbe pân?„?’ d?„?’ bine în clocot, apoi se toarn?„?’ peste ardei (borcanul s?„?’ fie a??β„?ezat pe o bucat?„?’ de font?„?’ sau pe lama unui cu??β€?it, ca s?„?’ nu se sparg?„?’), dup?„?’ care se închide imediat cu capac (verifica??β€?i ca borcanele s?„?’ fie bine închise, s?„?’ nu curg?„?’), apoi se depoziteaz?„?’ în c?„?’mar?„?’.



0
Comentarii si intrebari la: Ardei iuti in otet

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaΕ£Δƒ afinele de codiΕ£e, se spalΔƒ şi se pun într-o cratiΕ£Δƒ, cu zahΔƒrul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumΔƒtΔƒΕ£i sau se pot mΔƒcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...