Ardei kapia in otet


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Ardei kapia in otet


Ardei kapia in otet

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 419 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 kg kapia, 500ml otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar, 1 lingura sare grunjoasa, cateva foi de dafin, 1 legatura frunze de telina, 1 hrean, boabe de mustar.


Mod de preparare:

Ardeii se curata si se spala. Se amesteca otetul, apa, zaharul, sarea, foile de dafin, boabele de mustar si se pun la fiert. Cand lichidul clocoteste, se adauga ardeii kapia, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se scot si se pun la racit. La fel se procedeaza cu toata cantitatea de ardei. Ardeii se pun apoi in borcane cu varfurile in jos, cu bucati de hrean iar deasupra cu frunze de telina. Se toarna lichidul deasupra. Se lasa pana a doua zi acoperiti, se completeaza lichidul si apoi se inchid cu capace. Se pastreaza in camara sau beci.



0
Comentarii si intrebari la: Ardei kapia in otet

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Castraveti in otet

Fierbem apa cu cele 5 linguri de sare,o lasam sa se raceasca dupa care o adaugam peste...

Ardei in otet, la borcan

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita, cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o...

Gogosari in sos tomat

Gogosarii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie in sferturi amestecam...

Capsuni la borcan

Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa....

Dulceata de capsuni

Spalam capsunile si le curatam de codite. Le scurgem bine de apa si adaugam zaharul peste...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...