Branza de capra marinata in ulei de masline cu ierburi aromate


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Branza de capra marinata in ulei de masline cu ierburi aromate


Branza de capra marinata in ulei de masline cu ierburi aromate

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 2730 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

500 g branza de capra
4 catei de usturoi
2 foaie de dafin
amestec boabe de piper si de coriandru
crengute cimbru verde
busuioc verde
rozmarin verde
ardei iute rosu
ulei de masline
sare


Mod de preparare:

Se taie branza cuburi mici. Se pun bucatile de branza intr-un borcan impreuna cu foaile de dafin alternand straturi de branza, piper, coriandru, usturoi, ardeiul iute taiat mic, cimbru, rozmarin si busuioc, pana se umple borcanul. Se toarna ulei cat sa acopere totul si se inchide ermetic borcanul. Se lasa 2 saptamani la frigider pentru marinare. Uleiul de masline se solidifica la rece, asa ca trebuie sa scoateti borcanul din frigider cu 1 ora inainte de servire. Uleiul de masline aromat care va ramane dupa ce consumati branza se poate refolosi (ex: la focaccia, sosuri).



0
Comentarii si intrebari la: Branza de capra marinata in ulei de masline cu ierburi aromate

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...