Conserva de peste in ulei


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Conserva de peste in ulei


Conserva de peste in ulei

Rating   ( 2 voturi)

5 2

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: 27ralu


Reteta vizualizata de: 15813 ori

Vezi toate retetele bucatarului (261)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 kg peste, condimente de peste, sare, piper, cimbru maruntit, busuioc uscat maruntit, foi de dafin, 200 gr otet, ulei.


Mod de preparare:

Pestele curatat se portioneaza, se sareaza si se condimenteaza. Intr-o cratita se aseaza toate bucatile una langa alta, fara a lasa loc intre ele. Se pun si celelalte ingrediente, apoi se acopera pestele cu ulei. Se da la cuptor timp de 3 ore. Se aseaza pestele in borcanel cu filet si capac de metal si se pun sa mai dea un clocot in bain-marie timp de o ora. (otetul inmoaie oasele pestelui dupa 3 saptamani). Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Conserva de peste in ulei

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de prune

Prunele se spala, se scot samburii si se dau prin masina de tocat. Se adauga zaharul si zeama...

Muraturi la otet

Legumele se spala bine si se taie. La fundul borcanelor se pun frunze de telina, 3-4 bucati...

Compot de pere 2

Alege pere de toamna, din soiuri aromate. Spala fructele si curata-le de coaja. Pentru a nu...

Dulceata de capsuni

Se spala bine capsunile, se curata de codite si se lasa la scurs. Intr-un vas se pune un...

Gem de capsuni

Se spala capsunele si se amesteca cu zahar pana a doua zi. Se strecoara siropul se pune la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...