Conserva de peste in ulei


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Conserva de peste in ulei


Conserva de peste in ulei

Rating   ( 2 voturi)

5 2

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: 27ralu


Reteta vizualizata de: 16229 ori

Vezi toate retetele bucatarului (261)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 kg peste, condimente de peste, sare, piper, cimbru maruntit, busuioc uscat maruntit, foi de dafin, 200 gr otet, ulei.


Mod de preparare:

Pestele curatat se portioneaza, se sareaza si se condimenteaza. Intr-o cratita se aseaza toate bucatile una langa alta, fara a lasa loc intre ele. Se pun si celelalte ingrediente, apoi se acopera pestele cu ulei. Se da la cuptor timp de 3 ore. Se aseaza pestele in borcanel cu filet si capac de metal si se pun sa mai dea un clocot in bain-marie timp de o ora. (otetul inmoaie oasele pestelui dupa 3 saptamani). Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Conserva de peste in ulei

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Dulceata de caise 2

Speli caisele, le scurgi, dupa care le rupi in doua si le scoti samburii. Le asezi intr-o...

Ardei iuti in otet

Ardeii iuti se spala bine si se aleg cei moi si cei loviti se sterilizeaza borcanele la...

Muraturi asortate

Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului...

Ardei copt la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din...

Ketchup de casa

Mai intai oparim rosiile in apa, ajunge sa le scufundam cate un minut pe fiecare ca sa o...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...