Marinata de hering


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Marinata de hering


Marinata de hering

Rating   ( 1 voturi)

1 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 4138 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 kg heringi
1 kg ceapa
1/2 kg morcovi
3-4 boabe de ienibahar
3 foi de dafin
otet
2 linguri ulei
1 lingurita zahar


Mod de preparare:

Se curata heringii, se desareaza si se taie bucati potrivit de mari. Separat, se rade morcovul pe razatoarea mare, iar ceapa se curata si se toaca solzisori. Se prepara marinata dintr-o parte otet, o parte apa, putin zahar, ulei, ienibahar si dafin. Se pune pe foc si se da in clocot. Se lasa la racit. In acelasi timp se pregateste pestele: se pune un strat de bucati de peste intr-un borcan de sticla, apoi un strat de morcov, din nou un strat de peste, apoi un strat de ceapa, si asa mai departe pana cand se umple borcanul. Se toarna deasupra marinata pregatita mai devreme, cat sa acopere pestele. Se acopera apoi cu un capac si se strange bine. Dupa 4-5 zile pestele marinat se poate consuma. Poate fi pastrat la rece si cateva luni, avand grija ca marinata sa acopere mereu pestele.

 



0
Comentarii si intrebari la: Marinata de hering

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...