Conserve si gemuri


Conserve si gemuri


Afine
Ananas
Ardei
Branza
Busuioc
Caise
Capsuni
Cartofi
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ciocolata
Cirese
Ciuperci
Conopida
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Fasole
Fasole verde
Ficat de porc
Ghimbir
Gogosar
Grepfrut
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Malai
Mere
Miere
Morcovi
Mure
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Pastarnac
Pepene galben
Pepene rosu
Pere
Peste
Piersici
Porc
Portocale
Praz
Prune
Pui
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smochine
Spanac
Stafide
Struguri
Telina
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Vinete
Visine
Zmeura

Au fost gasite: 512 inregistrari



Castraveti in otet

Se pune pe fundul borcanului cateva boabe de piper si mustar, cateva rondele de ceapa si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Dulceata de gogonele

Pentru dulceata se aleg patlagele de forma lunguiata si nu prea mari. Se taie in sferturi sau...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Aperitiv de gogonele

Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la fiert otetul cu apa, zaharul si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ardei bulgaresti

Se spala bine ardeii bulgaresti si telina. Se toaca marunt. Se adauga peste o lingura de zahar...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei bulgaresti in otet

Am spalat ardeii, apoi i-am asezat in borcane, asezandu-i usor pentru a nu-i rupe. In prealabil,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ardei bulgaresti la otet

Se spala ardeii si se pun in sticle. Eu am folosit sticle de nectar, fiindca au gura mai larga....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Ardei capia copti, in otet

Ardeii kapia se coc, ii punem in apa rece, apoi se curata de pielita si de cotor, lasandu-i la...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ardei capia in otet

Ardeii bine spalati se taie in jumatati, pe lungime, se curata de cotoare si seminte, apoi se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ardei capia in otet

Apa se amesteca cu otetul si cu sarea, iar cand da in clocot se pune si uleiul. Se micsoreaza...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Ardei capia in otet

Se aleg ardei capa proaspeti, sanatosi, cat mai drepti. Ardeii se spala, se coc pe plita pe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei copt la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei gras la borcan pentru umplut

Ardeii se spala bine si li se scot cotoarele incercand sa nu-i spargem. Hreanul se curata si se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mariutza

Ardei gras pentru umplut

Se spala ardeii, se decupeaza capacelele si se scug cu gura in jos. Se aseaza in straturi,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Ardei gras si conopida murate

Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii lasam...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Liamaria

Ardei grasi pentru umplut

Se aleg ardei ca pentru umplut, se spala, se curata de seminte, se presara in fiecare sare...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei in otet la borcan

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita. Cand sau copt pe toate partile ii adaugam intr-o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Ardei in otet, la borcan

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita, cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Ardei iute cu telina

Se spala ardeiul,se curata de seminte si se taie marunt. Se toaca frunzele de telina si se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei iuti

Se aleg ardei proaspeti, lungi si subtiri. Se scurteaza putin din codite, se spala, se lasa pe o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei iuti copti si murati

Se coc ardeii iuti. Coaja nu se da jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mitinita



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...