Conserve si gemuri


Conserve si gemuri


Afine
Ananas
Ardei
Branza
Busuioc
Caise
Capsuni
Cartofi
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ciocolata
Cirese
Ciuperci
Conopida
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Fasole
Fasole verde
Ficat de porc
Ghimbir
Gogosar
Grepfrut
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Malai
Mere
Miere
Morcovi
Mure
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Pastarnac
Pepene galben
Pepene rosu
Pere
Peste
Piersici
Porc
Portocale
Praz
Prune
Pui
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smochine
Spanac
Stafide
Struguri
Telina
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Vinete
Visine
Zmeura

Au fost gasite: 512 inregistrari



Nectar de caise

Alegem doar caisele foarte bine coapte, le curatam de coaja si le scoatem samburii punem caisele...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Dulceata de visine

Visinele le-am spalat si le-am lasat sa se scurga de apa, dupa care le-am scos samburii. Am...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Vinete cu usturoi

Se spala vinetele cu tot cu coaja si se taie felii groase (aproximativ 2-3 degete). Feliile se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocana de orez la borcan

Se pune uleiul cu putina apa la incins. Se curata ceapa, morcovul si telina, apoi se dau pe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de cassady

Rosii in suc propriu

Se da 1 kg de rosii prin masina de tocat cu separator. Se amesteca sucul de rosii astfel obtinut...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Castraveti dulci acrisori la borcan

Se amesteca intr-o cratita otetul, apa, boabele de piper, sarea si zaharul. Se fierb pe foc pana...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Conopida si gogosari in otet

Se curata gogosarii, se spala bine si se pun la scurs cu gura in jos. Conopida se desface in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Compot de zarzane rosii

Se culeg frumos din pom, sa nu fie batute, se spala si se aseaza in borcane, se adauga 3 linguri...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Vinete cu usturoi

Se spala vinetele cu tot cu coaja si se taie felii groase cam de 2 -3 degete. Feliile se presara...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni

Spalam capsunile si le curatam de codite. Le scurgem bine de apa si adaugam zaharul peste ele....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Ardei umpluti cu varza alba si rosie

Am tocat marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Dulceata de trandafiri

Am spalat trandafirii sub jet de apa rece inainte sa le scot petalele. Mi s-a parut mai usor...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ardei umpluti cu varza

Am tocat marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare grunjoasa....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Dulceata de smochine cu stafide si nuci

Se curata smochinele de pielita. Separat, se fierbe un sirop din 250 ml apa, un kg zahar, lamaia...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gem de prune

Se spala fructele, li se scot samburii si se pun in cratita in care se va fierbe gemul. Se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gem de corcoduse rosii

Se pregatesc corcodusele, se spala, se arunca fructele lovite sau stricate. Se pun apoi intr-un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Compot gustos de cirese

Alegeti ciresele mari fara pete si spalati-le bine. Din apa si din zahar preparati un sirop care...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bureti iuti la otet

Buretii se curata si se spala. Daca nu se doreste ca acestia sa fie prea iuti, se curata de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Compot de cirese

Se spala bine ciresele si se curata de codite (coditele se pot pune la uscat sunt foarte bune...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de cassady

Fasole galbena conservata

Se aleg pastaile tinere si foarte proaspete. Se curata la capete si de ate si se rup in doua pe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...