Conserve si gemuri


Conserve si gemuri


Afine
Ananas
Ardei
Branza
Busuioc
Caise
Capsuni
Cartofi
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ciocolata
Cirese
Ciuperci
Conopida
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Fasole
Fasole verde
Ficat de porc
Ghimbir
Gogosar
Grepfrut
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Malai
Mere
Miere
Morcovi
Mure
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Pastarnac
Pepene galben
Pepene rosu
Pere
Peste
Piersici
Porc
Portocale
Praz
Prune
Pui
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smochine
Spanac
Stafide
Struguri
Telina
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Vinete
Visine
Zmeura

Au fost gasite: 512 inregistrari



Conopida murata in otet cu sfecla rosie

Conopida aleasa trebuie sa fie alba, sanatoasa si proaspata. Aceasta se rupe in buchetele, se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gem de capsuni si rubarba

Capsunile se spala, se curata de codite si se taie in doua. Tijele de rubarba se spala si se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Socata

Se spala cu foarte mare grija florile de soc. Se pune apa in doua borcane de 5 l. Se imparte...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Salata de sfecla rosie

Se alege dupa preferinta, sfecla rotunda, care este mai putin fibroasa, mai zemoasa si fierbe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc de rosii pentru iarna

Am spalat rosiile, le-am curatat de pielite (s-au curatat foarte usor, fara sa le oparesc),...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Compot de struguri

Se aleg boabele de struguri cele mai mari si mai frumoase. Se introduc boabele de struguri in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ulei de masline cu aroma de busuioc si usturoi

Intr-o sticla spalata, uscata si sterilizata in prealabil, am pus crenguta de busuioc, spalata...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de boeuf

Speli cartofii si-i fierbi in apa cu sare, apoi ii lasi sa se raceasca si-i cureti de coaja. In...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Zacusca de vinete cu ardei

Se pun la copt vinetele, ardei si gogosari. Se curata apoi de pielita arsa, de seminte si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Zacusca clasica

Se coc vinetele, ardeii si gogosarii, se curata de coaja si se lasa sa se scurga foarte bine....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei in otet, la borcan

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita, cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Compot de caise

Caisele se spala bine. Daca caisele sunt mai tari, se pun intregi si ai nevoie de borcane mai...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fasole verde conserva

Pastaile se curata de codite si se spala foarte bine in mai multe ape reci. Pastaile se taie ca...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sos de rosii pentru paste

Alegem rosii foarte bine coapte si pe cat posibil de gradina, sunt mult mai gustoase. Le dam...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Muraturi asortate

Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni cu menta

Se spala capsunile, se inlatura coditele si se impart in jumatate sau in sferturi, in functie de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ketchup de casa

Mai intai oparim rosiile in apa, ajunge sa le scufundam cate un minut pe fiecare ca sa o putem...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Conopida si gogosari in otet

Intr-o oala mare se pregateste otetul: 1 l otet de 9 grade, 2 l apa, zaharul, sarea, piperul,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Rosii cu ardei la borcan

Se spala rosiile si ardeii si se lasa la scurs. Ardeii se curata de seminte si se trec prin...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de ardei cu conopida

Otetul impreuna cu uleiul, zaharul si pasta de tomate le-am pus la foc, lasandu-le sa fiarba cca...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...