Sirop de salvie


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Sirop de salvie


Sirop de salvie

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 927 ori

Vezi toate retetele bucatarului (734)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 mana buna de flori de salvie, 1 mana buna de frunze de salvie, 1,5 kg zahar, 1 litru apa, 1 lamaie mare.


Mod de preparare:

Florile, frunzele de salvie si lamaia feliata subtire se pun la macerat in apa rece 48 ore. Se strecoara, se adauga zaharul si se pun la foc sa clocoteasca incet 5 minute. Se pun in sticle si se sterilizeaza 20 minute.



0
Comentarii si intrebari la: Sirop de salvie

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosari cu otet si zahar

Spal, curat gogosarii si ii tai in patru. Asez toti gogosarii intr-un vas mai mare, amestec...

Gem de coacaze rosii

Se iau boabele de coacăze de pe crengute. Se spala si se aleg de impuritati ori frunze. Se...

Zacusca de vinete 2

Se coc ardeii si vinetele,se curata si se toaca marunt,ciupercile se toaca si se fierb 5...

Castraveti in otet 2

Castravetii si borcanele se spala. In fiecare borcan se pun cateva fire de marar uscat....

Compot de prune 3

Prunele se curata de codite si se spala. Intre timp se pune apa la fiert cu zaharul si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...