Sirop de salvie


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Sirop de salvie


Sirop de salvie

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 985 ori

Vezi toate retetele bucatarului (734)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 mana buna de flori de salvie, 1 mana buna de frunze de salvie, 1,5 kg zahar, 1 litru apa, 1 lamaie mare.


Mod de preparare:

Florile, frunzele de salvie si lamaia feliata subtire se pun la macerat in apa rece 48 ore. Se strecoara, se adauga zaharul si se pun la foc sa clocoteasca incet 5 minute. Se pun in sticle si se sterilizeaza 20 minute.



0
Comentarii si intrebari la: Sirop de salvie

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ardei iuti murati cu miere

Eu am curatat ceapa si 2 catei de usturoi, apoi am spalat ceapa, usturoiul si ardeii iuti. La...

Legume cu sare pentru ciorbe 1

Spalam legumele si verdeata in mai multe ape,apoi le lasam la scurs intr-o sita. Eu am avut o...

Legume cu sare pentru ciorbe 2

Oparim rosiile si le curatam de pielite. Aedeii se spala si se curata de cotoare si partea...

Gem de prune

Nu dau masuri exacte la prune si la zahar,deoarece fiecare isi poate adapta gemul dupa...

Dulceata de caise 2

Speli caisele, le scurgi, dupa care le rupi in doua si le scoti samburii. Le asezi intr-o...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...