Zacusca de fasole boabe


Home » Retete-culinare » Conserve-si-gemuri » Zacusca de fasole boabe


Zacusca de fasole boabe

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 2535 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

250 gr fasole
2 cepe mari
1/2 kg ardei kapia
2 linguri bulion
50 ml ulei
2 morcovi
1 pastarnac
sare
piper
foi de dafin
cimbru
boia


Mod de preparare:

Fierbem fasolea in apa cu sare , o scurgem si o lasam deoparte. Adaugam in cratita in care a fiert fasolea morcovul si pastarnacul tocate marunt, completam cu apa si lasam la fiert. Dupa ce s-au fiert zarzavaturile, le scoatem si le punem peste fasole
Ardeii ii coacem, ii curatam si ii taiem fasii. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei doar pana devine translucida. Adaugam fasolea si ardeiul si completam cu apa, punem cateva foi de dafin si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand a scazut adaugam bulionul, condimentam cu sare, piper, cimbru si boia si mai dam intr-un clocot.
Daca doriti sa faceti pentru iarna mariti cantitatile si dupa ce puneti in borcane capsati si fierbeti la bain-marie.



0
Comentarii si intrebari la: Zacusca de fasole boabe

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun...

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...