Cartofi copti cu rozamrin la punga


Home » Retete-culinare » Garnituri » Cartofi copti cu rozamrin la punga


Cartofi copti cu rozamrin la punga

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 956 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 3 portii

1 kg cartofi
1 capatana usturoi
½ lingurita sare
4 linguri ulei
1/3 lingurita rozmarin
1 punga pentru copt


Mod de preparare:

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un bol punem cartofii, peste care adaugam sarea, uleiul, rozmarinul si usturoiul. Le amestecam si le punem in punga pentru copt, apoi asezam punga pe o tava de cuptor. Dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 30 minute.



0
Comentarii si intrebari la: Cartofi copti cu rozamrin la punga

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

Tocanita de ciuperci cu smantana

Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...