Cartofi surpriza


Home » Retete-culinare » Garnituri » Cartofi surpriza


Cartofi surpriza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 1355 ori

Vezi toate retetele bucatarului (735)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

8-10 cartofi mari
200 gr. parizer
3 felii cascaval
3 oua
2 linguri unt
sare
piper


Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc calzi cu smantana si patrunjel verde



0
Comentarii si intrebari la: Cartofi surpriza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...