Orez alb (bob cu bob) reteta de baza


Home » Retete-culinare » Garnituri » Orez alb (bob cu bob) reteta de baza


Orez alb (bob cu bob) reteta de baza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: IuliaAghirculesei


Reteta vizualizata de: 1037 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: China
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta dietetica

Ingrediente:

Orez


Mod de preparare:

Se pune cantitatea de orez dorita intr-un vas si se clateste cu apa rece pana cand apa varsata ramane curata. Se pune la fiert apa intr-un vas si cand clocoteste se pune peste orez cat sa-l acopere cu doua degete. Dupa 10 minute orezul se scurge de apa si se pune la fiert in apa clocotita pana ajunge cat doriti de moale sau al dente,daca il preferati asa. Important: orezul nu se amesteca in timpul fierberii, cel mult se scutura vasul in care fierbe din cand in cand, ca sa nu se prinda.



0
Comentarii si intrebari la: Orez alb (bob cu bob) reteta de baza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...