Oua cu sos de rosii


Home » Retete-culinare » Garnituri » Oua cu sos de rosii


Oua cu sos de rosii

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 804 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

4 oua
1 ceapa
o conserva mare cuburi de rosii
2 catei de usturoi
un ardei gras verde
125 g carnati
2 ardei copti
decongelati
sare
piper
o lingura ulei


Mod de preparare:

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga cuburile de rosii, ardei copti taiati si carnatul taiat marunt. Se lasa la foc mic aproximativ 25 minute. Se repartizeaza amestecul in patru forme mici de cuptor si se pune in fiecare cate un ou crud. Se acopera formele cu folie de aluminiu , se lasa la cuptor 15 minute, se scoate folia si se mai lasa 5 minute fara. Se aduce la masa cu sare si piper deasupra. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Oua cu sos de rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

Tocanita de ciuperci cu smantana

Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...