Garnituri


Garnituri


Ananas
Ardei
Bacon
Bame
Bors
Branza
Branza Cedar
Broccoli
Busuioc
Carnati
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creier de porc
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole
Fasole verde
Gasca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Linte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miel
Morcovi
Mozzarella
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Peste
Porc
Porumb
Praz
Prune
Pui
Rata
Ridichi
Rosii
Rozmarin
Salata
Sfecla
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Telina
Unt
Urzici
Usturoi
Varza
Varza acra
Varza de Bruxelles
Vinete
Vita

Au fost gasite: 255 inregistrari



Friganele

Se trec feliile de franzela prin lapte, prin ou batut si se pun la rumenit in uleiul bine...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Crochete de gris

Se fierbe grisul in lapte cat mai gros. Se lasa sa se raceascda si se amesteca cu ouale. Se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Orez thailandez

Se spala orezul dupa care se caleste pina devine galbui dupa care se pune fasolea verde, prazul...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Orez alb (bob cu bob) reteta de baza

Se pune cantitatea de orez dorita intr-un vas si se clateste cu apa rece pana cand apa varsata...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Dovlecei la cuptor

Dovleceii subtiri ca degetul, necuratati de coaja, se pun in cratita unul langa altul. Deasupra...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb cu coaja. Ouale se fierb tari. Se curata ouale si cartofii si se asaza in...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Sote de spanac

Spanacul se curata de codite si se spala bine in mai multe ape. Se pune apoi la fiert in apa...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Mazare sote

Mazarea se curata si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa si sare. Craticioara nu se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Conopida sote

Conopida se curata de frunze si se desface in buchetele. Buchetelele tin in apa rece 15-20 de...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Fasole verde cu smantana

Fasolea verde se curata de codite si de varfuri, dupa care se pune la fiert intr-o cratita cu...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi cu smantana

Cartofii se curata de coaja, apoi se taie felii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Mamaliga

Intr-un ceaun sau intr-o cratita care nu se lipeste se pune apa la fiert, impreuna cu sare si o...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata coaja si se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi taranesti

Cartofii se fierb in coaja, apoi se scot din apa, se curata de coaja si se taie cuburi. Intr-o...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin

Varza de Bruxelles cu unt

Verzele de Bruxelles se curata de primele frunze exterioare, se spala si se pun la fiert pentru...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...