Salata de legume in paine


Home » Retete-culinare » Garnituri » Salata de legume in paine


Salata de legume in paine

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 1122 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

500 g legume mexicane
4 cartofi maricei
5 gogosari in otet
masline
5 oua
sare
maioneza
felii de paine
ceapa verde sau patrunjel


Mod de preparare:

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa care le vom curata de coaja. Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert, dupa care ii scurgem si ii lasam sa se raceasca. Legumele le fierbem in apa cu sare, le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca foarte bine. Intre timp, taiem gogosarul, adaugam maslinele, maioneza (din care oprim putin ca sa ungem feliile de paine), legumele, cartofi, sare dupa gust si amestecam bine. Tapetam cu folie o tava de cozonac o tapetam cu folie alimentara. Asezam feliile de paine pe pereti laterali si fundul tavii. Adaugam 1/2 din compozitie de legume, asezam ouale si deasupra restul de legume. Acoperim cu felii de paine si dam la frigider 2 ore, dupa care vom rasturna pe un platou. Ungem feliile de paine cu maioneza sau crema de branza. Deasupra adaugam ceapa verde tocata.



0
Comentarii si intrebari la: Salata de legume in paine

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

Tocanita de ciuperci cu smantana

Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...