Varza de bruxelles sote


Home » Retete-culinare » Garnituri » Varza de Bruxelles sote


Varza de Bruxelles sote

Rating   ( 1 voturi)

1 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: VeveritaPofticioasa


Reteta vizualizata de: 4298 ori

Vezi toate retetele bucatarului (82)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

500g varza de Bruxelles, 2 cepe rosii, 100g mozarella, 50ml vin alb demisec, 2 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, seminte de chimen, iaurt grecesc pentru servit.


Mod de preparare:

Fierbeti verzele in apa cu sare 10-15 minute. Taiati ceapa julienne si puneti-o alaturi de verze intr-o tigaie de teflon in care ati incins uleiul de masline si semintele de chimen. Presarati cimbru. Lasati la foc iute cam 5 minute, apoi adaugati vinul si micsorati focul. Asezonati. Cand s-a evaporat jumatate din sos, adaugati mozarella rasa, amestecati, si transferati repede, repede in farfurie. Serviti fierbinte si cu mare pofta!



0
Comentarii si intrebari la: Varza de Bruxelles sote

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul...

Oua cu sos de rosii

Ceapa, usturoiul si ardeiul gras se taie marunt si se pun la calit in ulei. Dupa ce s-au...

Cartofi copti cu rozamrin la punga

Se curata, se spala si se taie cubulete cartofii. Se curata si se piseaza usturoiul. Intr-un...

Salata de legume in paine

Oule le fierbem tari in apa cu sare. Le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca, dupa...

Barcute umplute cu ciuperci

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs. Jumatate...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...