Briose cu ciocolata si cafea


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Briose cu ciocolata si cafea


Briose cu ciocolata si cafea

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 190 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

3 oua, 170 g faina, 100 g zahar, 100 g cicolata de menaj, 1 plic de cafea solubila, 1 zahar vanilat, 1 praf de copt, coaja de lamaie , boabe de cafea pentru decor.


Mod de preparare:

Mixam albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugam zaharul tos, pe cel vanilat si mixam pana devin lucioase. Adaugam ouale mixate cu 20 ml apa minerala, omogenizand bine compozitia. Punem plicul de cafea solubila, apoi ciocolata topita inainte pe baie de aburi si amestecam usor. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt. Punem compozitia rezultata in forme de silicon si dam la cuptor pentru 20-25 minute. Dupa ce s-au racit, briosele se glazureaza cu ciocolata topita si se orneaza cu boabe de cafea.



0
Comentarii si intrebari la: Briose cu ciocolata si cafea

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Prajitura cu lamaie si gem de prune

Blatul - mixam albusurile spuma cu un praf de sare si apa, adaugam zaharul treptat si mixam...

Cusma lui guguta

Clatite-mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine ca o crema...

Clatite cu banane

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste,adaugam smantana si laptele,amestecam bine dupa care...

Pere in sos de ciocolata

Intr-un vas adaugam,vinul,apa,zaharul,coaja de portocala si punem pe foc, cand incepe sa...

Chec cu zahar ars

Intr-o cratita se ard 4 linguri de zahar peste care se toarna 1/2 l apa si apoi restul...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...