Chec cu bombite de branza


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Chec cu bombite de branza


Chec cu bombite de branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: adriana


Reteta vizualizata de: 852 ori

Vezi toate retetele bucatarului (203)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru bilute de branza:
250 g branza de vaci proaspata
50 g nuca de cocos
50 g zahar
2 galbenusuri
3 linguri de faina
esenta de rom
Pentru chec:
1/2 cana de zahar
1 cescuta de ulei
1 cana de apa
2 cani de faina
1 praf de copt
2 linguri dulceata de capsuni
3 linguri sirop de capsuni
zahar vanilat


Mod de preparare:

Pentru bilutele de branza, amestecam toate ingredientele si formam bilutele de marimea unei nuci mai mari. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol mai mare amestecam ingredientele lichide. Adaugam dulceata, faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si amestecam bine pana se incorporeaza bine faina. Turnam compozitia peste bilutele de branza, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava, dupa care taiem.



0
Comentarii si intrebari la: Chec cu bombite de branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...