Chec cu iaurt



Chec cu iaurt

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 596 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

O masura iaurt
doua masuri zahar
patru masuri faina
3\4 masuri ulei
4 oua
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
un praf de sare
coaja rasa a unei lamai
pt tava: o lingura unt, o lingura faina


Mod de preparare:

Galbenusurile se freaca cu cele doua tipuri de zahar si cu coaja rasa de lamaie pana ce se obtine un amestec alb. Se amesteca iaurtul si uleiul amestecand, iar faina se amesteca cu praful de copt si sarea. Se pune faina peste crema cu ulei si iaurt, se mixeaza, apoi se bat albusurile si se adauga in compozitie, amestecand usor de jos in sus. Se toarna amestecul in tava de copt unsa si tapetata cu faina si se coace 35 de minute. Dupa coacere se lasa 5 minute sa se raceasca inainte de a se scoate din tava. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Chec cu iaurt

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...