Cornuri cu ciocolata


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Cornuri cu ciocolata


Cornuri cu ciocolata

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: gaby_gabytza


Reteta vizualizata de: 1067 ori

Vezi toate retetele bucatarului (204)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 linguri untura, 1 ou, 100 g unt, 1 praf de copt, zahar vanilat, 100 g smantana, 3 linguri zahar pudra, 1 praf de sare, ciocolata, 500 g faina.


Mod de preparare:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat, smantana, oul, praful de copt, sare si faina, adaugata treptat. Amestecam cu o lingura, la inceput, apoi framantam cu mana pana devine un aluat elastic. Se inveleste in folie alimentara si se da la rece o ora. Il intindem pe masa infainata si cu o farfurie mare decupam rotunduri, apoi taiem in triunghiuri. Asezam cate o bucata de ciocolata pe fiecare triunghi si rulam; se asaza cornurile in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se dau la cuptor pana se rumenesc usor, se scot si se pudreaza cu zahar.



0
Comentarii si intrebari la: Cornuri cu ciocolata

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...