Deliciu cu pepene galben


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Deliciu cu pepene galben


Deliciu cu pepene galben

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 953 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Pentru baza: 3 oua, 3 linguri apa fierbinte, 3 linguri ulei, 9 linguri zahar, 9 linguri faina, 1 lingurita praf de copt. Pentru umplutura: 500 g iaurt cu aroma de pepene (sau ananas), 300 ml frisca lichida, 2 pliculete gelatina, o farfurie adanca de pepene galben, taiat cubulete, 1 plic de gelatina transparenta.


Mod de preparare:

Se mixeaza ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Adaugam zaharul, faina si praful de copt. Coacem compozitia intr-o forma rotunda cam 25 minute. Amestecam iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi adaugam frisca batuta. Dam crema pentru 30 de minute la rece. Se intinde crema pe blat si se orneaza cu cubuletele de pepene. Deasupra se toarna gelatina si se da la rece. .



0
Comentarii si intrebari la: Deliciu cu pepene galben

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...