Gogosi cu struguri


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Gogosi cu struguri


Gogosi cu struguri

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 609 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

200 g branza de vaci
160 g faina
1/2 lingurita bicarbonat
1/2 lingurita praf de copt
2 linguri zahar
2 oua
esenta de rom
coaja de lamaie
boabe de struguri


Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de copt,bicarbonatul,esenta de rom,coaja de lamaie si framantam un aluat omogen si nelipicios, invelim in folie si dam la rece o ora. Boabele de struguri le spalam si le lasam sa se scurga bine. Formam bilute din aluat,platizam putin dupa care adaugam o bobita de strugure si formam bilute, le prajim in baie de ulei la foc iute dupa care le scoatem pe un servetel absorbant. La final le pudram cu zahar pudra.



0
Comentarii si intrebari la: Gogosi cu struguri

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

Briose cu ciocolata

Intr-un bol amestecam faina,zaharul,coaja de portocale,praful de copt, in alt bol mixam ouale...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...