Recomanda unui prieten Inelus cu alune


OBLIGATORIU

Numele Dvs.:
OBLIGATORIU

E-mailul Dvs.:
OBLIGATORIU

Nume Prieten:
OBLIGATORIU

E-mail Prieten:

Doriti sa trimiteti si un mesaj?


Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Turta dulce figurine

Untul se topeste si se amesteca cu mierea si zaharul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca in...

Papanasi romanesti

Se amesteca branza de vaci cu zahar,ou, gris, coaja de lamaie, un vf de sare, bicarbonat...

Fursecuri cu ciocolata

Ciocolata si untul se topesc impreuna, iar oul se freaca bine cu zaharul. Faina se amesteca...

Strudel cu mere

Se taie si se curata merele, se scot semintele, apoi pulpa se taie cuburi sau se dau pe...

Chec de post cu mere si stafide

Punem stafidele la inmuiat in apa cu esenta de rom (cat sa le acoperim). Curatam merele si le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...