Recomanda unui prieten Inelus cu alune


OBLIGATORIU

Numele Dvs.:
OBLIGATORIU

E-mailul Dvs.:
OBLIGATORIU

Nume Prieten:
OBLIGATORIU

E-mail Prieten:

Doriti sa trimiteti si un mesaj?


Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu dovleac

Taiati un dovleac mediu si tocati-l la robot sau dati-l pe razatoare. Amestecati-l cu zahar...

Negresa cu ciocolata

Ouale intregi se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema omogena. Se pune ciocolata...

Chec cu fructe uscate

Toate fructele uscate se taie cat mai marunt, in cazul celor mari sau se lasa asa, daca este...

Crema de zahar ars

Puneti zaharul intr-o oala inalta si lasati-l pe foc, sa se topeasca. N momentul in care s-a...

Prajitura rasturnata cu prune

In forma de copt unsa cu ulei se pune hartia de copt si se pun prunele taiate in doua, se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...