Recomanda unui prieten Inelus cu alune


OBLIGATORIU

Numele Dvs.:
OBLIGATORIU

E-mailul Dvs.:
OBLIGATORIU

Nume Prieten:
OBLIGATORIU

E-mail Prieten:

Doriti sa trimiteti si un mesaj?


Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Pandispan cu caise

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu zaharul si vanilia se bat spuma(...

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Chec cu fructe si stafide

Fructele se curata de coaja si seminte si apoi se mixeaza separat. Intr-un castron se...

Cornuri cu gem

Pentru inceput pregatim maiaua amestecand drojdia cu 3-4 linguri de lapte, 1 lingura de zahar...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...