Piscoturi cu crema de ciocolata


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Piscoturi cu crema de ciocolata


Piscoturi cu crema de ciocolata

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 695 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

20 piscoturi
100 g ciocolata (cu lapte)
200 ml frisca
100 g crema de branza
cafea
50 g ciocolata
1 lingurita unt
fulgi nuca de cocos


Mod de preparare:

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se omogenizeaza, acoperim crema cu folie alimentara si dam la rece. Dupa ce sa racit o mixam pana ce isi dubleaza volumul,adaugam crema de branza(care am mixato)amestecam bine, fiecare piscot il insiropam putin cu cafea,cu spritul adaugam crema de ciocolata,adaugam deasupra alt piscot(insiropat), topim 50 g ciocolata cu untul si glazuram piscoturile. Decoram cu nuca de cocos sau dupa preferinta.



0
Comentarii si intrebari la: Piscoturi cu crema de ciocolata

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Briose cu ciocolata

Intr-un bol amestecam faina,zaharul,coaja de portocale,praful de copt, in alt bol mixam ouale...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...