Placinta cu branza sarata


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Placinta cu branza sarata


Placinta cu branza sarata

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 624 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1 pachet foi de placinta
1 kg branza sarata
1 l lapte
5 ouă
3 linguri smantana
unt pentru uns tava


Mod de preparare:

Am lasat foile la dezgetat in frigider. Am ras branza intr-un lighenas si am pus ouale si smantana. Am omogenizat bine. Eu am pus mai multe resturi de branza. Daca cumva este foarte sarata, tii branza o ora in apa rece. Am uns tava cu unt, am asezat 4 foi de placinta si am pus jumatate din branza. Am intins-o bine. Am aşezat alte 4 foi si am intins restul de branza. La final am pus alte 4 foi si am turnat litrul de lapte deasupra. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora si jumatate la foc mic. Am scos tava si am acoperit-o cu un prosop curat de bucatarie un sfert de ora. Am servit-o calda. Eu am pus si putina smantana deasupra. Este buna si rece.



0
Comentarii si intrebari la: Placinta cu branza sarata

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...