Prajitura cu albusuri


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Prajitura cu albusuri


Prajitura cu albusuri

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 343 ori

Vezi toate retetele bucatarului (734)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

150 g faina, 100 g unt, 1 ou, 150 g zahar, 5 albusuri, 150 g nuci.


Mod de preparare:

Se amesteca untul cu faina, se adauga oul si o lingura de zahar. Se framanta o coca tare care se intinde si se coace pe jumatate. Intre timp, se bat albusurile spuma cu zahar pe baie de aburi. Se adauga nucile tocate mai mare. Se acopera aluatul cu aceasta crema si se da din nou la cuptor pana este coapta.



0
Comentarii si intrebari la: Prajitura cu albusuri

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Briose porcusor cu crema de unt

Pentru briose, se freaca untul cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga, pe...

Tavalite cu nuca macinata

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se...

Placinta de mere de post

Se amesteca faina cu drojdia, sarea, zaharul,zaharul vanilat apoi se adauga apa calduta,...

Negrii in camasi albe

Se separa cele zece oua , albusul de galbenus, pastrind impreuna galbenusurile si impartind...

Prajitura cu foi de miere si crema de lamaie

Pentru foi: batem ouale intregi spuma cu zaharul, apoi adaugam untul moale si mierea de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...