Rulada cu frisca si capsuni


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Rulada cu frisca si capsuni


Rulada cu frisca si capsuni

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 2187 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru blat: 5 ou?„?’, 5 linguri zah?„?’r, 5 linguri f?„?’in?„?’, 2 linguri ap?„?’ fierbinte, 1 praf sare ulei pentru uns tava. Pentru crema: 250 ml fri?…?¸c?„?’ lichid?„?’, 100 g ciocolat?„?’ alb?„?’, 1 plic zah?„?’r vanilat, 1 plic înt?„?’ritor de fri?…?¸c?„?’, c?„?’p?…?¸uni.


Mod de preparare:

Se separ?„?’ albu?…?¸urile de g?„?’lbenu?…?¸uri. G?„?’lbenu?…?¸urile se bat spum?„?’ cu zah?„?’rul ?…?¸i sarea, apoi se adaug?„?’ apa fierbinte, câte o lingur?„?’, amestecând continuu. Albu?…?¸urile se bat ?…?¸i ele spum?„?’. În spuma de albu?…?¸uri se încorporeaz?„?’ crema de g?„?’lbenu?…?¸uri, apoi câte o lingur?„?’ de f?„?’in?„?’ cernut?„?’, amestecând u?…?¸or cu lingura, de jos în sus. În tava de la aragaz uns?„?’ cu ulei ?…?¸i tapetat?„?’ cu hârtie de copt, se toarn?„?’ compozi?…Â?ia pufoas?„?’ ?…?¸i se d?„?’ la cuptor, la 180 grade timp de 25 de minute. Blatul se scoate pe o alt?„?’ coal?„?’ de hârtie ?…?¸i se ruleaz?„?’ imediat ciocolata se tope?…?¸te pe baie de ap?„?’. Se adaug?„?’ apoi peste fri?…?¸ca b?„?’tut?„?’ cu înt?„?’ritorul de fri?…?¸c?„?’. Se adaug?„?’ zah?„?’rul vanilat ?…?¸i c?„?’p?…?¸unile sp?„?’late, cur?„?’?…Â?ate ?…?¸i t?„?’iate feliu?…Â?e peste blatul rece se adaug?„?’ crema ?…?¸i se ruleaz?„?’.



0
Comentarii si intrebari la: Rulada cu frisca si capsuni

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...