Salata de fructe de iarna


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Salata de fructe de iarna


Salata de fructe de iarna

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 3082 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

3 mere, 4 portocale, 4 mandarine, 2 kiwi, 250 gr piersici din compot, 250 gr ananas din compot, 100 gr nuci curatate de coaja, 100 ml rom, 100 ml vin alb, 2-3 fire de menta.


Mod de preparare:

Pentru a prepara salata de fructe, se curata de coaja portocalele, mandarinele si kiwi, se taie cubulete si se pun intr-un bol mare din sticla transparenta (daca aveti). Merele se curata de cotor si se taie feliute. Ananasul se taie bucati, iar piersicile felii. Toate se adauga in bol. Intr-un vas separat se amesteca vinul cu romul si zeama de la compoturi si apoi se toarna peste fructe. Se rup cateva frunze de menta si se pun deasupra. Bolul cu salata de fructe se pune la frigider. Nucile curatate se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana cand se prajesc usor. Se toaca si se presara peste salata de fructe in momentul in care aceasta este servita.
 



0
Comentarii si intrebari la: Salata de fructe de iarna

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se...

Piscoturi cu crema de ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele,impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...