Taitei cu lapte


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Taitei cu lapte


Taitei cu lapte

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 15777 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 litru lapte, 300 gr taitei, 1 praf de sare, 150-200 gr zahar, 1 plic de zahar vanilinat.


Mod de preparare:

Laptele se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu un praf de sare. Se pune zahar dupa gust si se amesteca pana cand se dizolva complet. Cand incepe sa clocoteasca laptele, se adauga taiteii si zaharul vanilinat si se lasa sa fiarba la foc redus pana cand taiteii s-au inmuiat. Taiteii cu lapte se servesc calzi sau reci.



0
Comentarii si intrebari la: Taitei cu lapte

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bulgarasi cu nuca si visine

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe...

Prajitura cu branza proaspata si visine

Drojodia am amestecat-o cu faina. Am incalzit laptele si am topit margarina si le-am lasat sa...

Prajitura economica 2

Intr-un castron se amesteca bine albusurile de la cele 6 oua cu zaharul pudra, apoi se adauga...

Turta dulce

Mierea si zaharul se amesteca si se incalzesc putin, apoi se muta in vasul de mixer, se...

Pasca cu branza de vaci

Adaugati intr-un castron mare toate ingredientele, in aceeasi ordine ca in masina, si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...