Taitei cu lapte


Home » Retete-culinare » Patiserie-si-prajituri » Taitei cu lapte


Taitei cu lapte

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 14807 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 litru lapte, 300 gr taitei, 1 praf de sare, 150-200 gr zahar, 1 plic de zahar vanilinat.


Mod de preparare:

Laptele se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu un praf de sare. Se pune zahar dupa gust si se amesteca pana cand se dizolva complet. Cand incepe sa clocoteasca laptele, se adauga taiteii si zaharul vanilinat si se lasa sa fiarba la foc redus pana cand taiteii s-au inmuiat. Taiteii cu lapte se servesc calzi sau reci.



0
Comentarii si intrebari la: Taitei cu lapte

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta de mere de post

Se amesteca faina cu drojdia, sarea, zaharul,zaharul vanilat apoi se adauga apa calduta,...

Negrii in camasi albe

Se separa cele zece oua , albusul de galbenus, pastrind impreuna galbenusurile si impartind...

Prajitura cu foi de miere si crema de lamaie

Pentru foi: batem ouale intregi spuma cu zaharul, apoi adaugam untul moale si mierea de...

Kati teszta

Din ingredientele de la blat se framanta un aluat moale care se imparte in trei , doua parti...

Prajitura rafaelo

Pentru aceasta prajitura cu nuca de cocos incepem prin a pregati ganache-ul de ciocolata...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...