Peste si fructe de mare


Peste si fructe de mare


Alune
Andive
Ardei
Bacon
Bors
Branza
Broccoli
Busuioc
Caise
Capere
Carnati
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creveti
Dovlecei
Faina
Fasole verde
Ghimbir
Gris
Gutui
Hrean
Iaurt
Icre
Lamaie
Lapte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miere
Morcovi
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Peste
Peste afumat
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Raci
Ridichi
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Scoici
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Telina
Unt
Usturoi
Varza
Varza acra
Vinete
Vita

Au fost gasite: 331 inregistrari



Paste tricolore cu fructe de mare

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece. Fructele de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Peste prajit cu malai

Se freaca pestele cu sare, apoi se trece pestele prin malai astfel incat sa fie bine acoperit de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de puiut05

Caracatita cu orez brun

Caracatitele se curata, se spala si se pun la fiert pentru 1 ora in apa cu putina sare si 3...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 2 morcovi,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Crap la cuptor pe pat de sparanghel alb

Crapul curatat si spalat se sterge bine cu un prosop absorbant. Se maseaza bine cu ulei de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Pastrav la gratar

Pastravii se curata, se spala, se usuca pe servetele absorbante si apoi li se taie aripioarele....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Liliana

Paste in 3 culori cu creveti

Am folosit paste fundita, pe care le-am fiert aproximativ 10 minute in apa clocotita cu multa...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Am spalat crevetii bine-bine. Le-am rupt „capul” si i-am mai spalat odata bine-bine....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Creveti la gratar cu sos

Clatesti crevetii in apa rece si-i lasi la scurs. Inainte de a pune crevetii pe gratarul incins...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Macaroane cu ton

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se clatesc cu apa rece si se lasa...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de mitinita

Midii in sos de vin

Midiile le-am spalat bine in mai multe ape, pentru a elimina toate impuritatile. Intr-o cratita...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Peste marinat in otet

Pestele se curata, i se indeparteaza capul si se taie bucati potrivite. Ceapa si morcovii se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Macrou aromat, la cuptor

Macroul se taie in doua pe lungime, se indeparteaza sira spinarii, oasele si se taie coada....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Peste cu gutui

Pestele portionat, frecat cu putina sare si uns cu ulei, se prajeste in uleiul incins. Separat,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornete umplute cu pasta de somon si fistic

Prepararea cornetelor: intr-un bol amestecam untul pana devine spuma, adaugam pe rand cele doua...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

File de somon cu piper rosu si lamaie

Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. Presaram...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Saramura de macrou

Pestele il curatam si spalam bine, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de daniela-86

File de pangasius cu mamaliguta

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant. Se pune faina si pesmetul pe o...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de LALY

Peste in aluat

Fileurile de peste se spala si se sterg cu un prosp de bucatarie curat. Se amesteca condimentele...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Salata de icre rosii

Fierbem grisul in apa cu sare, amestecand pana se ingroasa, apoi lasam sa se raceasca. Icrele se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...