Ardei umpluti cu peste


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Ardei umpluti cu peste


Ardei umpluti cu peste

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2031 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

300-400 gr de peste fara oase
6 ardei grasi
1 felie de paine
1 ceapa
2 linguri de orez
sare
piper
cateva fire de patrunjel proaspat
2-3 rosii
ulei
smantana


Mod de preparare:

Carnea de peste impreuna cu felia de paine se toaca la robot sau cu masina de tocat carne. Se pune carnea intr-un castron si se adauga orezul fiert cateva minute in prealabil, sare, piper, patrunjelul tocat, ceapa tocata si calita in putin ulei si miezul tocat al unei rosii. Se amesteca bine. Cu compozitia facuta se umplu ardeii care in prealabil au fost curatati de miezul cu seminte. Fiecare ardei se acopera cu o felie de rosie si se pun apoi intr-o craticioara in picioare, unul langa altul. Se toarna peste ei un sos facut din apa si o rosie data pe razatoare. Se acopera cratita si se pune la fiert pe foc mic pana cand ardeii se inmoaie. Ardeii umpluti se servesc calzi, stropiti cu smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Ardei umpluti cu peste

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...