Ciorba de peste


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Ciorba de peste


Ciorba de peste

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 858 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

3 pesti mari
cativa pestisori mici
3 morcovi
1/2 telina
1 pastarnac
4 cartofi mari
2 ardei
4 rosii
1 ceapa alba
leustean
ulei
otet
sare


Mod de preparare:

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe cei cei mari. Se transeaza capetele si cozile, precum si restul in bucatele potrivite. Daca din anumite nu aveti pestisori marunti de apa dulce, se pot inlocui cu o cantitate mai mica de pestisori oceanici (sprot, sardine etc. ). Se scot si se arunca pestii marunti si in zeama ramasa se pune pe rand ceapa maruntita, se lasa sa fiarba pana isi pierde din tarie si se adauga zarzavaturile. Daca este iarna si legumele nu mai au taria verii, se pot adauga cateva linguri de zarzavat de la borcan in care rosiile si ardeii pastreaza adevarata aroma si putere. Cand au fiert pe treisferturi, se adauga cartofii si pestele. Se adauga cateva picaturi de ulei si dupa ce dau in clocot din nou,se acreste cu otet. Si stinge focul, cand s-a mai racit ciorba se pune deasupra leustean sau patrunjel tocat daca va place.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de peste

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 5-6...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...