Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez


Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 691 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

400 grame cocktail fructe de mare,
250 grame orez basmati si salbatic (mix)
20 grame unt
1 lamaie
1 catel de usturoi
patrunjel
sare si piper dupa gust


Mod de preparare:

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in clocot timp de 5-10 minute. Intr-o tigaie se incinge untul, se adauga fructele de mare bine scurse si se prajesc 5 minute. Se adauga sucul de lamaie, usturoiul tocat, sare si piper si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute. Patrunjelul se adauga la final. Intre timp, orezul se pregateste conform indicatiilor de pe pachet. Se servesc calde.



0
Comentarii si intrebari la: Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 5-6...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...