Crap la cuptor cu rosii


Home » Retete-culinare » Peste-si-fructe-de-mare » Crap la cuptor cu rosii


Crap la cuptor cu rosii

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1291 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 felii mari de crap
4-5 catei de usturoi
300 gr de rosii
ulei
sare
piper
1 legatura de patrunjel verde


Mod de preparare:

Bucatile de peste se spala si se sterg bine cu cateva prosoape de hartie. Se sareaza bine si se lasa minim 10-20 de minute ca sa isi ia carnea sare. Se pun bucatile de peste intr-o tava sau intr-un vas de sticla termorezistenta, se adauga ulei si se da la cuptor la foc mijlociu. Din cand in cand se unge carnea cu grasimea lasata in tava. Cand s-a rumenit, se scoate pe un platou, iar in sosul ramas se pune usturoiul tocat marunt, rosiile taiate felii (dupa ce in prealabil au fost oparite in apa clocotita si au fost curatate de pielita), sare si piper si se pune tava pe aragaz, la foc mic, amestecand din cand in cand. Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi sosul format se toarna peste carne. Se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde tocat.



0
Comentarii si intrebari la: Crap la cuptor cu rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala...

Coktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in...

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare congelate se spala foarte bine si se pun intr-o tigaie cu ulei, putina sare....

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5...

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...